POZIV - DVODNEVNA OBUKA ZA OBNOVU LICENCE ZA SAVETNIKA ZA HEMIKALIJE - FEBRUAR 2021 - "ON-LINE"

PRIPREMA ZA POLAGANJE ISPITA ZA OBNOVU LICENCE ZA SAVETNIKA ZA HEMIKALIJE - "REFRESH" OBUKA

Termin: 11.02.-12.02.2021

Lokacija: On-line

Termin ispita:

- biće naknadno definisano

Skola za hemikalije Victoria consulting

Obuka je posebno namenjena i prilagođena savetnicima za hemikalije koji već imaju licencu (Uverenje), a u skorije vreme ih čeka polaganje ispita za obnovu licence.

U toku oktobra i novembra, 2019. godine, učestvovali smo sa predstavnicima ALHEM u realizaciji nekoliko seminara na temu zelenih javnih nabavki u Republici Srbiji.

Učestvovali smo na radionicama za civilni sektor u Nišu, Novom Sadu i Beogradu, a održan je i skup za naručioce i ponuđače u Privrednoj komori Srbije.

Naša direktorka Dragana Petrović je imala prezentaciju na temu kriterijuma za zelene javne nabavke koji su izrađeni u okviru projekta kojim rukovodi ALHem. Svi kriterijumi, brošure i ostali materijali koji su realizovani u okviru projekta dostupni su na linku http://alhem.rs/zelene-javne-nabavke/

· 18.04.2019  Gostujuće predavanje na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Teme: EMAS, zaštita životne sredine i društvena odgovornost.

Naše tradicionalno - gostujuće predavanje na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Teme: Zaštita životne sredine, EMAS, i društvena odgovornost.

Dana 18.04.2019, Dragana Petrović, direktorka Victoria consulting ponovo je bila gostujući predavač na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i studentima završne godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu prezentovala primere iz prakse na temu: EMAS, menadžment životnom sredinom i društvena odgovornost. Prikupljeni komentari studenata za vreme i nakon predavanja dali su nam kao i uvek novu količinu pozitivne energije.

Zahvaljujemo se studentima na pažnji i velikom broju pozitivnih komentara.

 

Sistem menadžmenta kvalitetom i životnom sredinom

Sertifikovan integrisani sistem menadžmenta kvalitetom i životnom sredinom u skladu sa ISO 9001 i ISO 14001

  
Ref.No.449464

Prijatelji


Pretraga

Mapa

Pronađite nas:

Mapa